pacific-dark.png
 
 

replanting the world one gift at a time

 

Het idee achter "Tree For Life" is een cadeau te geven dat de natuur ten goede komt.

Verschillende wilde bomen, zoals kers en eik, bieden veel voordelen: de bijen smullen van nectar en pollen, de dieren die het fruit eten of de bomen die koolstof omzetten in zuurstof.

Het geeft ook smaak aan je culinaire ervaringen. Elke boom kan op verschillende wijzen worden gebruikt in de keuken. Ga naar onze recepten om inspiratie op te doen.

FAQ: Veelgestelde vragen over het eerste project van Eco On Me.

PLANT JE BOOM Of je nu in de stad woont of op de boerenbuiten, onze bomen kunnen zowel in een pot op je terras als in je tuin geplant worden.

PLANT JE BOOM

Of je nu in de stad woont of op de boerenbuiten, onze bomen kunnen zowel in een pot op je terras als in je tuin geplant worden.

KOOP JE BOOM Wij bieden twee opties aan om je boom aan te kopen: via onze webshop wordt deze bij jou thuis geleverd. Of contacteer een van onze vrijwilligers in jouw regio. 

KOOP JE BOOM

Wij bieden twee opties aan om je boom aan te kopen: via onze webshop wordt deze bij jou thuis geleverd. Of contacteer een van onze vrijwilligers in jouw regio. 

ONZE RECEPTEN Elke boom kan op verschillende wijzen worden gebruikt in de keuken. Wij bieden al wat inspiratie aan. Twijfel zeker niet om jouw ideeën met ons te delen.

ONZE RECEPTEN

Elke boom kan op verschillende wijzen worden gebruikt in de keuken. Wij bieden al wat inspiratie aan. Twijfel zeker niet om jouw ideeën met ons te delen.