VLIERBLOESEM Vlierbloesempannenkoeken: Maak je eigen pannenkoekrecept en dip de bloemen er in, verwijderen de groene delen van de steel en draai ze in het rond. Dit is één van de lekkerste pannenkoeken die je ooit zal eten!

VLIERBLOESEM

Vlierbloesempannenkoeken: Maak je eigen pannenkoekrecept en dip de bloemen er in, verwijderen de groene delen van de steel en draai ze in het rond. Dit is één van de lekkerste pannenkoeken die je ooit zal eten!

 
WILDE PEER Wilde peren zijn rauw moeilijk eetbaar, maar kook ze in gember, kaneel, kardemom en kruidnagel en ze zijn het perfecte bijgerecht bij een kerstdessert. Serveer met ijs.  

WILDE PEER

Wilde peren zijn rauw moeilijk eetbaar, maar kook ze in gember, kaneel, kardemom en kruidnagel en ze zijn het perfecte bijgerecht bij een kerstdessert. Serveer met ijs.

 

TAMME KASTANJE Kastanjes zijn geroosterd het lekkerst. Zij zijn klaar zodra ze beginnen te poffen. Schil en dip ze in gesmolten blauwe kaas. Of je kan ze schillen en dippen in olie en roosteren in de oven. Ze smaken net als kleine aardappels!

TAMME KASTANJE

Kastanjes zijn geroosterd het lekkerst. Zij zijn klaar zodra ze beginnen te poffen. Schil en dip ze in gesmolten blauwe kaas. Of je kan ze schillen en dippen in olie en roosteren in de oven. Ze smaken net als kleine aardappels!

 
WALNOOT Walnoten kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. De beste manier om er van te genieten is rauw en delen met vrienden en familie

WALNOOT

Walnoten kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. De beste manier om er van te genieten is rauw en delen met vrienden en familie

WILDE APPEL Wilde appels zijn rauw moeilijk eetbaar, maar opwarmen in combinatie met kaneel smaakt fantastisch. Je kan ook geraspte appel gebruiken om je salades meer smaak te geven.

WILDE APPEL

Wilde appels zijn rauw moeilijk eetbaar, maar opwarmen in combinatie met kaneel smaakt fantastisch. Je kan ook geraspte appel gebruiken om je salades meer smaak te geven.

 
WILDE KERS Wilde kersen zijn kleiner maar hebben meer smaak. Verwijder de zaden en verwarm het vlees om een smaakvolle zoetzure saus te maken die je kan serveren bij elk gerecht.

WILDE KERS

Wilde kersen zijn kleiner maar hebben meer smaak. Verwijder de zaden en verwarm het vlees om een smaakvolle zoetzure saus te maken die je kan serveren bij elk gerecht.

 

 

Meer ideeën? Twijfel niet deze te delen via Facebook en Instagram.